Το εργοστάσιο τροφίμων μας οι Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε.

Το σύνχρονο εργοστάσιο τροφίμων μας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Απέχουμε περίπου 30 χιλιόμετρα απο το κέντρο της θεσσαλονίκης. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις μας είναι πάνω από 2.500 μ² τα οποία απαρτίζονται από σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και 4000 μ³ από ψυκτικούς θαλάμους.

Στρατηγική επιλογή αλλά και δέσμευση όλων των ανθρώπων της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας. Για τον σκοπό εφαρμόζονται όλα τα σύνχρονα πιστοποιημένα συστήματα διαχείρησης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων. Με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας: ελέγχει καθημερινά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων. Ακόμα διεξάγει τις αυστηρές πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και αναλύει τα προϊόντα σε αναγνωρισμένο εργαστήριο φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων.

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας μας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε προσβλεπουν στην παραγωγή ασφαλών, γευστικών και ποιοτικών προϊόντων. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η επιτυχής ανταπόκριση στις απαιτήσεις του σύνγχρονου καταναλωτή. Βασικό στοιχείο της απαράμιλλης ποιότητας είναι η έμφαση που δίνεται στις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των χώρων παραγωγής. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων σταθερής και άριστης ποιότητας. Ακόμα διεξάγονται επαναληπτικοί έλεγχοι στα προϊόντα πρίν αυτά διατεθούν στην αγορά αλλά και μέχρι να φτάσουν στο πιάτο του καταναλωτή. Η εταιρίας μας αντιμετωπίζει ισότιμα τους πελάτες είτε χρησιμοποιόντας ετικέτα Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε είτε με την ιδιωτική ετικέτα των πελατών μας που έτσι μας εμπιστεύονται.

Οι Άνθρωποί μας: Δύναμη μας είναι το εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.

Τα προϊόντα μας : Παραδοσιακά προϊόντα από άριστα υλικά φτιαγμένα με μεράκι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις γευστικές προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Οι κύριες κατηγορίες μας είναι

  • Μοσχαρίσια & Χοιρινά κρέατα
  • Παραδοσιακές Γεύσεις
  • Νυστίσιμες Λιχουδιές

Η παραγωγικότητα μας  :Επίτευξη άρτιας και υψηλής παραγωγικότητας με ταυτόχρονη διατήρηση της ευελιξίας μας και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές.