Κοτόπουλο το βασικό υλικό μας

Χάρη στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό η εταιρία παραγωγής τροφίμων Ελληνικές Νοστιμιές μπορεί να προσφέρει στον πελάτη μια μεγάλη πληθώρα προϊόντων με γνώμονα το βασικό υλικό το κοτοπουλο.

Μεγάλη γκάμα λιχουδιών παρασκευασμένα απο φρέσκα διαλεχτά πουλερικά, πρός ικανοποίηση των ορέξεων και των πιό απαιτιτικών γεύσεων διατριβούμε στα εξαιρετικά προϊόντα μας τα οποία σχετίζονται με το κοτοπουλο.

Παρακάτω βλέπετε την πλήρη λίστα των προϊόντων από κοτόπουλο που διαθέτει το εργοστασιο κρεατων μας οι Ελληνικες Νοστιμιες Α.Ε.
Τα πουλερικά μας διαλέγονται προσεκτικά και παρακολουθούνται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από έμπειρο καταρτιζμένο ιατρικό προσωπικό για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Η θρεπτική αξία του κοτόπουλου

Το κοτόπουλο αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πηγές πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Αναλυτικά περιέχει σε μεγάλο ποσοστό τις βιταμίνες B6, B3 οι οποίες είναι υπευθυνες για την καύση των υδατανθράκων λιπών και πρωτεϊνών. Ακόμα διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος το οποίο το περισσότερο βρίσκεται στην πέτσα του. Οι καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να χάσουν βάρος θα μπορούσαν να μαγειρεύουν τα κοτόπουλα χωρίς την πέτσα τους και με όσο δυνατόν λιγότερο λάδι.